sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Värska Orginaal – Luonnon mineraalivesi

Juon paljon. Vettä, mineraalivettä, urheilujuomia, mehua, kahvia ja aiemmin myös maitoa. Urheilun takia kiinnostaa aina myös se, mitä juoma sisältää ja kaupan hyllyllä on tullut vertailtua vesien sisältöjä – onko niissä yhtään suolaa tai magnesiumia vai kannanko niitä ihan turhaan kotiin?

Reilu vuosi sitten äitini löysi kaupan hyllyltä vettä, joka oli hinta-laatusuhteeltaan erinomaista. Sen suolapitoisuus oli monipuolinen eikä se ollut hinnalla pilattu. Vähitellen Värska Orginaal löysi myös omaan jääkaappiini, ja siitä tuli osa päivittäistä ruokavalioitani. Raikkaan makuinen juoma maistui treenin jälkeen, sopi ruoan kanssa ja piristi raikkaudellaan myös smoothieissa.

Mitä Värska Orginaal sitten sisältää?

Kloridia, joka tasapainottaa elimistön PH-tasapainoa. Samalla se puhdistaa suolistoa ja maksaa myrkyistä. Kloridi parantaa myös ruoansulatusta ja sydämen toimintaa.

Natriumin tärkeimpiä tehtäviä on pitää mieli virkeänä ja parantaa aivojen toimintaa. Se auttaa myös pitämään ihon nuorekkaana taistelemalla vapaita radikaaleja vastaan, jotka edistävät vanhenemista.

Kalsium on tärkeää terveille luille, hampaille ja lihaksille. Sen lisäksi kalsium edesauttaa hermoimpulssien siirtymisessä, ja sillä on myös tärkeä rooli veren hyytymisessä ja ruoansulatuksessa.

Tämän lisäksi Värska Orginaal sisältää magnesiumia ja kaliumia. Ne auttavat normaaliin verenpaineen ylläpitoon, tukevat immuunisysteemiä ja pitävät luut vahvoina.

Värska Orginaal sisältää nämä mineraalit kaikista suotuisimmassa suhteessa – 2,2 grammaa per litra. Veteen ei lisätä mitään muuta kuin hiilidioksiini, sillä vedessä, joka pumpataan Värskan maakunnasta Virosta, on itsessään edellä mainitut mineraalit.  (Lähde: Treasure of North, Värska Orginaal)

Maistuisiko pullo puhdasta ja raikasta mineraalivettä vaikka kovan urheilusuorituksen jälkeen palauttamaan treenin aikana hikoillut suolat ja hivenaineet? Kommentoi alle sähköpostiosoitteesi ja voita viikon Värskat (12*0,5L). Arvonta on voimassa 25.1.2017 asti, ja voit osallistua siihen kommentoimalla tämän kirjoituksen alle sähköpostiosoitteesi. 

Värska Orginaal löytyy S- ja K-ryhmän kaupoista, ja sitä on saatavana 0,5 litran ja 1,5 litran pulloissa. 

2 kommenttia:

  1. Arvonta on nyt suoritettu ja arvonnan voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille!

    VastaaPoista