perjantai 22. helmikuuta 2013

We are ready!

Päivän voimapastat on ny syöty ja kohta on aika siirtyä kisapaikalle. Aamulenkille mennessä varoiteltiin jäätiköstä, mutta pienet jäätyneet vesilammikot ei eurooppalaisia aamulenkillä hätkäyttänyt (muut verrailivat hotellin sisäradalla).

Mailin alkuerät on peruttu, koska mailille on ilmoittautunut van 12 juoksijaa, mutta kaikk sitäkin kovempia. Mailin ja 800m alkuerät oli tarkoitus juosta lähes peräkkäin, joten tämä karsi osallistujia maililta. Vain todelliset mailerit päättivät tulla kisaa mukaan!

Joten illan kohokohtana on DMR-viesti (Distance Medley Relay), jonka minä avaan 1200m pituisella osuudella. Seuraavaksi on vuorossa 400m, sitten 800m ja lopuksi maili. Viikko sitten kisailimme samalla radalla, joten rata on nyt tuttu ja viimeviikonlopun 1000m kisan vauhtia lähdetään pitämään yllä 1200m asti, jos vaan mahdollista. Mutta kaikista tärkeimpänä tavoitteena on seurata kärkeä ja erityisesti SFA:n (Stefan F. Austin) violettiasuista juoksijaa, koska kyseinen joukkue on pahin kilpailijamme niin viestissä kuin myös joukkueiden kokonaiskilpailuissa.

Huomenna on vuorossa kivikova mailin finaali iltapäivällä, ja tämän jälkeen minulla on mahdollisuus juosta vielä 3000m. Valmentajan kanssa päätimme, että koska sijoitusmahdollisuudet ovat paremmat maililla, juoksen mailin päämatkanani, ja sitten jos jalat tuntuvat hyvältä, voin juosta vielä 3000m päivän viimeisenä lajina.

Joten tänään uskotaan vahvasti oranssiin (vaikka kisatoppi on tänään valkoinen kertoen viestistä ja huomenna musta kertoen finaalista) ja koitetaan pitää violetit taustalla! Me halutaan viedä heidän viimevuotinen mestaruus! 

Kauan odotettu Southland Conference Championship on vihdoin täällä. Ny mennään!

Ohessa vielä linkki kyseisten kisojen sivuille:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti